Uutiset

Teatterikoulutus ja stand up täyttävät huomenna lauantaina Kauhavan nuorisoseuran

Kauhavan nuorisoseuralla on tarjolla ohjelmaa teatterista ja kulttuurista kiinnostuneille huomenna lauantaina.
Kauhavan nuorisoseuralla on tarjolla ohjelmaa teatterista ja kulttuurista kiinnostuneille huomenna lauantaina.

Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura kokoaa lähiseudun teatteriharrastajat Kauhavalle huomenna lauantaina 23.4.

- Päivä koostuu teatterityöpajoista ja iltaohjelmasta. Tarkoitus on kouluttautua, verkostoitua ja nauttia kulttuurista, kertoo vastuutuottaja Jere Lötjönen.

Tapahtuman ohjelma on suunnattu aikuisille ja tuotto menee lyhentämättömänä ukrainalaisten lasten auttamiseen UNICEFin kautta.

Työpajoja ohjaavat teatterialan ammattilaiset. Illan ohjelman starttaa stand up-muusikko Ville Saarenketo show´llaan. Loppuillasta vastaa Antti Sivulan Yhtye livemusiikilla.

- Teatterityöpajoihin on erillisiä lippuja ja kaikki iltalipun lunastaneet pääsevät nauttimaan stand upista sekä livemusiikista.

Tapahtumassa pääsee oppimaan muun muassa näytelmän ideoinnista, improvisaatiosta ja videomarkkinoinnista. Työpajojen ohjaajina ovat Mikko Timonen, Anni-Veera Aitolehti, Alexandra Mäenpää, Eerik Kantokoski ja Petri Lappalainen.

- Pohjalainen teatteripäivä on mahtava mahdollisuus erilaisille teatterista kiinnostuneille ihmisille kokoontua yhteen, kiteyttää Pohjalaisen Teatteripäivän tuotantoryhmä, joka koostuu SeAMKin kulttuurituotannon opiskelijoista.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli