Uutiset

TanssiAskeleet ry jakoi jouluiloa viidennen kerran

Kai Tamminen luovutti Tanssiseura TanssiAskeleet ry:n lahjoituksen Kauhavan seurakunnan diakoniatyön edustajille Leena-Marja Rengolle ja Malla Kosolalle tanssiseuralaisten kanssa maanantaina Ylihärmässä. KUVA: TARJA RANTANEN
  • Komiat

Monen vähävaraisen perheen joulu näyttää nyt huomattavasti valoisammalta, kun Tanssiseura TanssiAskeleet ry antoi 1 100 euron arvosta lahjakortteja Kauhavan seurakunnan diakoniatyölle jaettavaksi eteenpäin.

Leena-Marja Renko ja Malla Kosola ottivat lahjoituksen vastaan tanssiharjoitusten yhteydessä Härmän Kylpylän Lakeus-salissa viime maanantaina.

Lahjoitus tehtiin jo viidennen kerran joulun alla, ja yhteissumma tämä vuosi mukaan lukien ylsi jo 6 400 euroon.

TanssiAskeleitten Kai Tamminen mainitsi puheessaan haluavansa tuoda valoa ihmisten elämään ja ilostuttaa kanssaihmisiään.

– Tämä raha on tehty yhdessä tanssimalla, hän totesi.

Renko ja Kosola lausuivat kiitokset ja vakuuttivat, että lahjakortit todellakin tulivat tarpeeseen.

Avuntarvitsijoita riittää paljon Kauhavallakin, ja Renko sanoi, että heille tulee paljon avunpyyntöjä.

– Tietysti on monia, jotka eivät uskalla pyytää, mutta kyllä se hätä vain ajaa etsimään kaikki mahdolliset avut, hän sanoi.

– Meillähän ei hirveän suuria taloudellisia resursseja ole, joten apu ja lahjoitukset muualta ovat kullanarvoisia.

Rengon mukaan lapsille apua tarjoavia löytyy enemmän joulun alla, mutta pienellä eläkkeellä tai peruspäivärahalla eläviä ei juuri auta muu kuin tanssiseura.

Jos haluaa auttaa, voi ottaa yhteyttä diakoneihin ja antaa avustuksen lahjakortin muodossa. Pienikin lahjoitus voi olla suuri apu jollekin.

Tarja Rantanen

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli