Uutiset

Rintamamiestalon leivinuunissa syntyvät monenlaiset ruuat ja herkut ja sähköä säästyy: "En luopuisi siitä mistään hinnasta"

Maija Rantala hyödyntää rintamamiestalon tulisijaa monipuolisesti ruuanlaitossa.
Maija Rantala hyödyntää rintamamiestalon tulisijaa monipuolisesti ruuanlaitossa.
Kuva: Mia Kärkkäinen
  • Mia Kärkkäinen

Tulisijani on niin monikäyttöinen, etten luopuisi siitä mistään hinnasta, sanoo Maija Rantala ja sytyttää valkean pieneen leivinuuniin.

Kun hänellä on vapaapäivä sairaanhoitajan töistä, kotona voi toteuttaa vaikka kaikki kokkaukset tulisijaa hyödyntäen.<...

Haluatko lukea artikkelin?

Tilaa nyt Komiat Digilehti ja verkon sisällöt tarjoushintaan!