Valtuusto kokoontuu maanantaina Kauhavan koulukeskuksessa, koronarajoitukset voimassa, yleisölle striimaus paikan päältä

Kaupunginvaltuusto kokoontuu ensi maanantaina 16.11. kello 18 alkaen Kauhavan uudessa monitoimitalo-koulukeskuksessa.

Puheenjohtaja Janne Sankelo (kok.) kertoo, että marraskuun kokouksen paikan valinta käytiin läpi jo hyvissä ajoin.

– Todettiin, että kun meillä on nyt kaupungin omia, hyviä tiloja, niin käytetään niitä.

Toukokuun kaupunginvaltuuston kokous pidettiin tutun Y-Kinon sijaan LSK Business Parkin linnarakennuksen auditoriossa ja kesäkuun tilinpäätösvaltuusto kaupungintalolla, ylioppilaskirjoituksiinkin käytetyssä luokkatilassa 372. Sankelon mukaan päätöstä kaupunginvaltuuston pysyvästä kokouspaikasta ei ole tehty.

– On menty tilanteen mukaan, hän toteaa.

Kaupungintalon luokkatilasta pidetyn kokouksen jälkeen tuli toimitukseenkin muutamia kommentteja, että kokousta oli hankalaa seurata netistä heikon äänentoiston vuoksi.

Sankelo sanoo, että asiaan kiinnitetään huomiota:

– Pyrimme siihen, että striimaus toimii niin hyvin, että kaikilla kuntalaisilla on mahdollisuus seurata kokouksen kulkua striimin välityksellä.

Kokouksen asialistalla ovat kaupungin henkilöstöraportti 2019, vuoden 2021 tulovero- ja kiinteistöveroprosentit, Kauhavan Hyvinvointikeskus Oy:n lainan takaus sekä kaupunginjohtajan 1.1.2021 alkavaa virkakautta koskeva sopimus.

Koronaepidemian vuoksi kokous on edelleen suljettu yleisöltä, mutta sitä voi seurata internetistä. Linkki tulee Kauhavan kaupungin kotisivulle.