Tutki kuvaa ja tunnista joulupukin perhe – osallistuneiden ja tienneiden kesken arvotaan palkintoja

Neljä ainakin kotikaupunginosissaan tuttua henkilöä pukeutui punanuttuihin ja hiippalakkeihin Komiat-lehden pyynnöstä toissa viikolla. Kuvasimme heidät kuusen juurella, ja lukijoille jäi tunnistustehtävä. Siis ketä he ovat?

Pinkkimyssyinen tyttötonttu asuu Kortesjärvellä. Hänet tapaa varmimmin silloin, kun tekee mieli lukemista.

Kauhavalaisella poikatontulla on jo ikää, kuten tontuilla tapaa olla. Myötätuntoinen partasuu on ollut läsnä ihmisten elämän käännekohdissa, iloissa ja suruissa.

Alahärmäläinen, liikunnallinen joulumuori taipuu vaikka kaksinkerroin ja hyppelee kuin nuoret tytöt. Hänen työnsä jäljiltä keho on vetreä ja hipiä hehkeä.

Ylihärmäläinen joulupukki ei juuri pysähtele paikoilleen. Yritystensä pyörittämisen ohella hän ehtii ottaa vastuuta yhteisistä asioista.

Voit osallistua kilpailuun täyttämällä viime viikon lehdestä löytyvän kupongin ja toimittamalla sen Komiat-lehteen. Olemme maksaneet postimaksun puolestasi.

Jos et halua leikata lehteäsi, voit ottaa osaa myös sähköpostilla, lähettämällä oman arvauksesi osoitteeseen tilaukset@komiat.fi. Muista laittaa mukaan yhteystietosi. Voit myös pudottaa kupongin ulko-ovemme postiluukusta, katuosoitteemme on Nikolaintie 5, Kauhava.

Vastausten tulee olla perillä viimeistään 15.12.2020.

Arvomme sekä oikein vastanneiden että kaikkien osallistuneiden kesken palkintoja: kinkkuja ja pipoja.

Pukin perhe esittäytyy jouluaaton 23.12. lehdessä.