Syyslomaviikolla riittää tekemistä – uusi kokeilu on drive-in-elokuvailta torilla

Kaupungin kulttuuriohjaaja Jaakko Erkinheimo lupaa paljon mielekästä tekemistä ensi viikolla syyslomaansa viettäville lapsille, nuorille ja aikuisille.

– Ohjelma levittyy ympäri kaupunkia. Alahärmässä on tarjolla lumihohtobailut Onnelan kesäteatterissa. Koko perheen ulkoilupäivää vietetään Kortesjärven Kitkalla sekä Ojutjärvellä Kanta-Kauhavalla, Erkinheimo luettelee.

Ulkoilupäivässä ihmiset pääsevät ainakin kokeilemaan köysirataa sekä Munzee-suunnistusta ja nauttimaan Kahvila Kultakontin antimista sekä Antti Järvelän ja Maija Pokelan esittämästä musiikista.

Erkinheimo muistuttaa, että liikunnan tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa.

– Kaupunki tarjoaa ilmaiset luisteluvuorot Kanta-Kauhavan jäähalliin, ja frisbeegolfista kiinnostuneiden kannattaa lähteä mukaan nuorisopalveluiden ja Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämälle frisbeegolfin alkeet -kurssille.

Etänä voi osallistua Fortnite-iltaan netissä sekä Karkkipaja-liveen Instagramissa. Ohjaamokin on tavoitettavissa Discordista.

Erkinheimo vinkkaa vielä KauhaValhalla 2021 -ennakkoturnauksesta pääkirjastossa ja drive-in-elokuvanäytöksistä Kauhavan torilla. Noin 50 autollista väkeä mahtuu katsomaan ensin Koiranpäivät ja sitten Midwayn.