Suuri Komiat-kesälehti on ilmestynyt, se on jaossa matkailijoille läpi kesän

Taas on se aika vuodesta, kun Komiat-lehden suuri kesälehti on ilmestynyt. Kesälehti on jaossa kaupungin alueella useassa jakopisteessä läpi kesän, se tavoittaa kaikkiaan reilut 65 000 lukijaa.

Kesälehti on tälläkin kertaa tuhti lukupaketti, sivuja on viime vuoden tapaan peräti 64.

Kesälehti esittelee parhaat palat Kauhavan tulevan kesäkauden tapahtuma-annista. Mukana ovat tutut kesä- ja urheilutapahtumat, katsaus monipuoliseen kulttuuriantiin sekä ajankohtaista asiaa kuluneelta viikolta, muun muassa Kauhavalla pidetyn eurovaalipaneelin tunnelmia.

– Toimitus ja avustajamme ovat ahkeroineet kovasti sisällön parissa viime viikkoina, kertoo päätoimittaja Marianne Lähde.

– Varmasti paljon on kaikkea kiinnostavaa, mikä ei kesälehden sivuille mahtunut, mutta onneksi peruslehtemme ilmestyy läpi kesän, ilman taukoja, palvellen näin lukijoitamme ja ilmoittaja-asiakkaitamme.

Suuri kesälehti jaetaan tänään torstaina 23.5. peittojakeluna kauhavalaisiin kotitalouksiin ja kesäasuntoihin sekä naapurikuntien asukkaille. Kesälehden välissä on tuttuun tapaan myös Kauhavan kaupungin oma, kesäinen tiedotuslehti, jossa on monipuolisesti asiaa ajankohtaisista aiheista kaiken ikäisille kuntalaisille.

Toimituksen alkanut kesälomakausi on tuonut kesätoimittajat työnsä ääreen. Viime viikolla Komiat-lehden toimituksessa aloitti monille tuttu kasvo, Akseli Kangas, joka on kesätoimittajana jo vanha tekijä. Akselin lisäksi kausituuraajina nähdään myöhemmin kesällä Saila Collander sekä Outi Rantala.

Alkaneella viikolla Kauhavan yläkoululainen Maiju Lammi on tutustumassa lehtitalon arkeen auttaen muun muassa markkinoinnin tehtävissä ja juoksevien asioiden hoitamisessa.