Ravikausi käynnistyy maanantaina 1.6. Härmän perinteisillä kesäraveilla PowerParkin radalla, ravit kilpaillaan ministeriön ohjein ilman yleisöä

Kesän ravikausi käynnistyy alueella ensi viikon maanantaina. Härmän raviradan perinteiset toukokuun lopun kesäravit kilpaillaan 1.6. kello 16 alkaen PowerParkin raviradalla. Aika ja paikka ovat muuttuneet totutusta, poikkeuksellista on myös se, että ravit kilpaillaan kevään koronatilanteen takia ilman yleisöä. Ohjeistus on maa- ja metsätalousministeriön, ja raveissa on käytössä muutoinkin poikkeusjärjestelyjä.

Raveihin pääsevät vain ohjastajat, valmentajat, hoitajat, mahdolliset hevosautonkuljettajat, toimihenkilöt ja akkreditoituneet median edustajat. Katsomoalueelle voivat mennä ainoastaan toimihenkilöt ja ennakkoon ilmoittautuneet median edustajat. Raveissa on sarjoja lämmin- ja kylmäverisille.

Ravirata ohjeistaa Facebook-sivuillaan, että saapuvien määrää rajoitetaan tarvittaessa. Valmentajien on pidettävä kirjaa raveissa työskentelevistä hoitajista ja kuljettajista. Käytössä ovat jo tutuksi tulleet ohjeistukset terveenä paikalle saapumisesta, käsien pesusta ja muusta hygieniasta, turvaväleistä ja kokoontumiskiellosta.

Sivulla muistutetaan muun muassa, että kilpailualueella kaikkien on pidettävä riittävät turvavälit toisiinsa ja että raviradan puolesta yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.