PowerParkin juhannusta tähdittävät Popeda, Erika Vikman ja Klamydia, yleisöä otetaan 2000 molempina päivinä, alueen majoitustilat jo täynnä

Tuntuu uskomattoman hienolta, kun pääsemme järjestämään tänä kesänä live-musiikista nauttiville asiakkaille juhannustapahtuman, hehkuttaa PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma.

– Live-tapahtumien käynnistymisestä yli puolitoista vuotta kestäneen tauon jälkeen ovat aivan yhtä iloisia ja innoissaan niin yleisö kuin esiintyvät artistit ja järjestelyistä vastaava henkilökuntakin, Kiviluoma jatkaa.

Hän korostaa, että asiakkaiden turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaa huvipuistossa.

– Juhannustapahtuman asiakkailta edellytämme turvavälien huomioimista ja voimassaolevien koronaohjeistuksien noudattamista. Käsihygieniasta huolehtiminen on keskeistä ja siihen on varattu runsaasti mahdollisuuksia.

– Luotamme siihen, että henkilökunnan ja asiakkaiden hyvällä yhteistyöllä saamme turvallisuuden taattua. Ja vaikka kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet, me olemme täällä PowerParkissa rajoittaneet juhannusjuhlilla yleisömäärän 2 000 henkilöön molempina iltoina. Tapahtuma-alue on noin 10 000 neliön rajattu tila ulkona, joten turvaetäisyyksistä voidaan hyvin huolehtia.

Kaikille asiakkaille löytyy alueelta istumapaikka pöydissä. PowerPalacen sisätiloissa on lisäksi pöytäpaikkoja noin 5 000 neliön alueella.

– Juhannuksena majoituskapasiteettimme on aivan täynnä. PowerParkin kaikki mökit ja Park Hotel Härmä ovat olleet täyteen varattuja jo pidemmän aikaa.

PowerParkin raviradalla järjestetään tuttuun tapaan juhannuksena kaksipäiväiset kansainväliset Nordic King -ravit. Kaviouralla kohtaavat Pohjoismaiden parhaat kylmäveriset ravurit. Myös valtakunnallinen Toto75-kierros ajetaan juhannuspäivänä PowerParkin radalla.

– Raveissakin yleisömäärä on rajattu 2 000 henkeen per päivä, joten kannattaa ostaa liput etukäteen verkosta niin PowerParkin iltatapahtumiin kuin raveihinkin.

PowerParkin juhannusta juhlitaan jälleen Härmässä perjantaina 25. ja lauantaina 26.6. Kyseessä on yksi harvoista juhannusjuhlista koko Pohjanmaalla tänä kesänä.

Vetovoimaisen artistikaartin lisäksi luvassa on huvia koko perheelle niin Suomen suosituimpiin lukeutuvan huvipuiston pyörteissä kuin jännittävän raviurheilunkin parissa.

Perjantai-iltana Palacen terassialueen lavalle nousevat Irina, Erika Vikman ja Teflon Brothers.

– Nykypopin väriläiskä, energinen ja rohkea Erika Vikman ei jätä ketään kylmäksi, johtaja Kiviluoma lupaa.

Teflon Brothers on Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-dance-trio. Lauantai-iltana yleisöä viihdyttävät Rehupiikles, Klamydia ja Popeda.

Vaasalaisen laulusolisti-lauluntekijä Vesku Jokisen johtama Klamydia julkaisi hiljattain uransa 20. studioalbumin nimeltä ”Hiljainen pöytä läheltä orkesteria”. Vesku Jokinen nähtiin suositussa ”Vain elämää” –tv-ohjelmassa viime vuonna.

Suomirockin peruskiviin kuuluva Popeda julkaisi tässä kuussa uuden singlen nimeltä ”Shal-la-la” ja samaan aikaan myös toisen, ”Ikävä keikalle” -nimisen kappaleen yhdessä Klamydia-yhtyeen kanssa.