PowerPark Horse Show avaa harrastajien kovasti odottaman esteratsastuskauden toukokuussa

Kansallisen tason PowerPark Horse Show kilpaillaan 13.-16.5. PowerParkissa estekorkeuksilla 70 cm-140 cm.

– Kilpailtavien luokkien kirjo on laaja ja erittäin mielenkiintoinen. Toukokuussa hypätään muun muassa uutuusluokkiemme Prestige Showjumping Cup ja TonniCup by K-Supermarket Ilmajoki osakilpailut, Racing Trophyn 5v ja 6v ikäluokkien osakilpailut. Kilpailut huipentuvat 140 cm:n korkeudella kilpailtavaan Prix De PowerParkin Juhannukseen, kertoo Finland Horse Show´n markkinointiassistentti Liina Hannula.

Finland Horse Show on valtakunnallinen esteratsastuskilpailujärjestäjä, jonka kilpailuja ovat PowerPark, Seinäjoki- ja Hevosopisto Horse Show.

Promoottori Tuomas Virrankoski kertoo, että poikkeuksellista kuluneesta vuodesta huolimatta järjestettiin yhdeksän kilpailua. Harrastajat ja järjestäjä odottavat uutta kautta innolla.

– Kilpailuissamme vuonna 2020 oli yhteensä noin 6300 kilpailustarttia. Tämä tekee Finland Horse Show:sta Suomen suurimman esteratsastuskilpailujärjestäjän. Kilpailukaudella 2021 saamme järjestettäväksi Esteratsastuksen Suomenmestaruuskilpailut Seinäjoki Horse Show sekä elokuun lopulle sijoittuvan uuden GP-sarjan Pohjola Grand Prix PowerPark Horse Show´n, Virrankoski iloitsee.