Power Truck Show’n juhlavuosi oli menestys, Elämäntyö-palkinto alan uranuurtajille Mikko ja Ritva Nukalalle

Power Truck Show’n järjestäjät kertovat, että tapahtuman juhlavuosi oli menestys.

– Viidestoista Power Truck Show vietettiin upeassa säässä. Kävijöitä oli viikonlopun aikana yli 30 000, joten tavoite täyttyi. Järjestelyt sujuivat hyvin ja kaikkineen tapahtuma oli jälleen kerran erittäin onnistunut, tiedottaa Hannele Loukasmäki PTS Messut Oy:stä.

Tapahtuma oli tänä vuonna kaikkien aikojen suurin. Mukana oli noin 160 kuljetusmessuosastoa ja autonäyttelyn näytteilleasettajia lähes 500. Ulkomailta oli mukana myös ennätysmäärä autoja ja vieraita. Tapahtumassa riitti katseltavaa niin kuljetusalan ammattilaisille kuin kaikelle muullekin messuyleisölle. Tapahtuman epävirallinen startti, rekkaconvoy, keräsi jo torstaina tienvarret täyteen rekkoja ihailevaa yleisöä.

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti Spedition Eisinger, Elz, Saksa. Super Truck luokan voittaja on Pouls Bremseservice, Saxkobing, Tanska. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valikoitui Puukuljetus Vesala Oy, Scania R650 ”Cobra”, 2019, Teerijärveltä.

– Joka vuosi autonäyttelypuolelle tulee myös uusia rakentajia. Vuoden tulokas on Rönnlöf Transport Närpiöstä.

Pisimmän matkan palkinnon sai oikeutetusti yli 10 000 kilometrin matkan tehnyt Sergey Petukhov.

– Hän on ollut täysin hämmentynyt saamastaan suuresta suosiosta, josta hän sai viikonlopun aikana nauttia, Loukasmäki kertoo.

Tänä vuonna tapahtumassa jaettiin ensimmäisen kerran Elämäntyö-palkinto, joka annettiin Power Truck Show -tapahtuman järjestäjille Mikko Nukalalle ja Ritva Nukalalle. Mikko Nukala on yksi suomalaisen autonrakentelun uranuurtajana. Kuljetusala on ollut Nukalan perheen elämäntyö ja touhu jatkunut Power Truck Show tapahtuman järjestelyissä.

Power Truck Show’ssa järjestettiin ensimmäistä kertaa tractor pullingin sm-osakilpailut. Kilpailu oli suosittu ja veti hyvin väkeä. Tractor pullingin tulokset löytyvät tractorpulling.fi -nettisivuilta.

Vakioautojen voittaja oli Jaakko Penttilä Lapualta ja viritettyjen autojen voittaja oli J-P Kainulainen Iisalmesta.

Ensi vuonna Power Truck Show pidetään 7.-8.8.2020 tuttuun tapaan PowerParkissa.

Lisää kuvia ja tunnelmia tapahtumasta keskiviikon 14.8. Komiat-lehdessä.