Uutiset

Mäki-Hannuksen uusien omakotitonttien hinnaksi esitetään neljää euroa neliöltä

Kauhavan Mäki-Hannuksen laajentuvan asuinalueen ensimmäiset tontit tulevat keväällä myyntiin. Alueella on säästetty olemassa olevaa puustoa ja taimia. KUVA: MIA KÄRKKÄINEN
  • Komiat

Kauhavan Mäki-Hannuksen 42 omakotitontilla laajenevan asuinalueen kunnallistekniikka rakennetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuvan alueen 13 tonttia saadaan myyntiin kevään aikana. Tänään illalla kokoontuva kaupunginvaltuusto vahvistaa tonttien hinnat. Hallituksen esitys on neljä euroa neliöltä, mikä on Kauhavan Ruotsalan ja osin Ylihärmän Järvenjärven omakotitontteja vastaava neliöhinta. Järvenjärven alueella rannan tuntumassa olevien omakotitonttien neliöhinta on kahdeksan euroa. Alahärmän Kantolan alueelta on myyty yksittäisiä tontteja neljällä eurolla neliö. Kauhavan Etelärannan alueen tämänhetkinen vahvistettu neliöhinta on 5,50 euroa.

Mäki-Hannuksen ensimmäisen vaiheen kunnallistekniikan rakentaminen maksaa noin 622 000 euroa, josta vesihuollon osuus noin 180 000 euroa. Raakamaasta kaupunki on maksanut kaksi euroa neliöltä.

Alueen urakkaan on sisältynyt infran rakentamisen lisäksi myös alueella kulkevan kuntoradan siirto ja osin uudisrakentaminen sekä siirtonurmisen pelikentän ja pulkkamäen rakentaminen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli