Tilaajalle

Liiton Vuoden kultahippuampuja -palkinto Kauhavan Ampujien Tiia Koivistolle

Suomen Ampumaurheiluliiton perinteinen Grande Finale -viikonloppu järjestettiin Lohjalla 26. - 27.10. Gaalassa liiton nuorisovaliokunta palkitsi Vuoden kultahippuampujana 14-vuotiaan Tiia Koiviston Kauhavan Ampujista.

Koivisto aloitti ampumaurheilun 5-vuotiaana, ja nyt kymmenen vuoden kultahippusarjojen jälkeen hän siirtyy nuorten ikäsarjoihin.

Pientä tyttöä piti joskus harrastuksen alkutaipaleella lahjoa karkkipusseilla, mutta siitä se harrastus alkoi, ja tuloksia on tullut. Tämä palkinto on siitä osoituksena.

Perusteluissa todettiin, että Koivisto on iloinen, seurallinen, ja hän tukee muita kavereita harjoituksissa ja kisoissa. Lisäksi hänellä on lukuisia palkintosijoja kultahippukisoista.

Kauhavan Ampujien sali on Suomen Yrittäjäopiston lasisiiven pohjakerroksessa. Salilla tehtiin tälle kaudelle suuri remontti, se lisäsi turvallisuutta ja väljyyttä, ja lisäksi seura hankki uudet elektroniset taululaitteet.

Ampumakoulut ovat jo alkaneet, mutta mukaan voi tulla edelleen. Nuorten ampujien harjoitukset ovat joka maanantai ja torstai kello 18. Siellä käy 30 - 40 pientä ampujaa vanhempineen.

Vanhemmat lapsineen ovat tervetulleita salille, sillä nuorten ampumakoulu on koko perheen toimintaa.

Eero Paavola

KA:n tiedottaja