Kuorma-autot vetävät Suomen mestaruuksista Power Truck Show’ssa

Power Truck Show’n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry jatkavat yhteistyötään ensi viikon Power Truck Show´ssa Alahärmässä.

Viime vuonna korkatulla Bullpro Truck Pulling Areenalla kilpaillaan 10. ja 11.8. vakiokuorma-autojen ja viritettyjen kuorma-autojen Suomen mestaruuksista. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- ja 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi.

Perjantaina ajetaan kummassakin sarjassa 8 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali. Molemmissa luokissa kolme parasta palkitaan lauantain palkintojenjakotilaisuudessa.

Ratakuorma-autot ja huipputraktorit vetävät Truck Pulling Show’ssa näytösluontoisesti. Mukana ovat Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Bullpro Areenalla ottavat mittaa SM-osakilpailussaan myös Compact Diesel -vetokoneet. Alkuerät ovat perjantain ohjelmassa, ja finaali käydään lauantaina. Viivalla nähdään muun muassa Euroopan kolmen kärkeen lukeutuvat Evelyn ja Juho Linna (GreenTeam CD Pullingteam) sekä sähköisellä moottorinohjauksella ja muuttuvageometrisellä turbolla varustettu Disaster Puller ja Oskari Kivimäki (Motorsport Team Disaster).

>>>>>>> Stashed changes