Kuljetusliike Jari Välikangas jälleen ykköseksi Nesteen vertailussa

Kuljetusliike Jari Välikangas Oy on saavuttanut ykkössijan Neste Oyj:n teettämässä kuljetusyritysvertailussa jo neljännen kerran.

Vertailun kohteena olivat Nesteen öljytuotteiden kotimaan jakelua hoitavat yhdeksän suomalaista kuljetusyritystä, joilta Neste odottaa laatua, turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä. Kokoaikaisessa seurannassa ovat esimerkiksi kuljettajien ajokäyttäytyminen, toimitusaikojen täsmällisyys, onnettomuudet ja tuotesekoitukset.

Neste on seurannut sopimusliikennöitsijöidensä kilpailukykyä jo pitkään, mutta vertailu toteutettiin näin laajana nyt neljättä kertaa.

Jari Välikangas Oy toimittaa Nesteen polttoaineita kahdella sopimusalueellaan 54 kuntaan Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Kesäkuun alussa alkaneen uuden viisivuotisen sopimuskauden myötä kuljetusliikkeen ajoalue laajeni. Uusia toimituskuntia ovat muun muassa Viitasaari, Jyväskylä ja Kristiinankaupunki.

Kuljettajia yrityksessä on 27 ja muuta henkilökuntaa neljä henkeä. Kesäkuun alussa yrityksen toimitusjohtajana aloittanut Sanna Heikkilä antaa kuljettajille ja toimistohenkilökunnalle suuret kiitokset saavutuksesta.

– Koko henkilöstö on sitoutunut työskentelemään sääntöjen ja tavoitteiden mukaisesti, ja tekee huolellista työtä turvallisuus ja asiakaspalvelu edellä, Heikkilä kiittää.

Hän jatkaa yritystä jo neljännessä polvessa.

– Yrityksemme on ajanut öljyä vuodesta 1966 lähtien. Isoisäni Ensio Välikankaan aloittama yhteistyö silloisen Kesoil Oy:n kanssa kantaa edelleen, vaikka ajat ja säiliötekniikka ovat muuttuneet paljon sitten 60-luvun.