Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy valittiin SKAL Pohjanmaan Vuoden Kuljetusyritykseksi

Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy on valittu SKAL Pohjanmaa ry:n Vuoden Kuljetusyritykseksi.

SKAL Pohjanmaa ry piti vuosikokouksensa lauantaina 17.4. Kokouksessa palkittiin SKAL Pohjanmaan Vuoden Kuljetusyritys ja luovutettiin Suomen Leijonan Ansioristi kuljetusyrittäjä Staffan Molanderille.

– Tänä vuonna kriteeriksi nostettiin kyky luoda kasvua strategisten kumppanuuksien avulla. Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy on onnistunut luomaan vuosikymmenien mittaisia asiakassuhteita tarjoamalla asiakkaillensa erinomaisia lisäpalveluita ja luotettavaa kumppanuutta, kertoo toiminnanjohtaja Riikka Kauppinen.

Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy on kuljettanut Valtralle traktorien ohjaamoja 40 vuoden ajan. Mukana kulkee myös alihankkijoiden tuotteita. Paluukuormat koostuvat teollisuuden ja rakennusalan tuotteista.

– Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy:n asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa pitkälle räätälöityyn asiakaspalveluun. Onnistuneet kumppanuudet, erinomainen kehitystyö asiakassuhteissa ja yrityksen kasvuvauhti johtivat Vuoden Kuljetusyritys -tunnustukseen.

Vuonna 1979 perustettu yritys toimii tällä hetkellä 11 täysperävaunuyhdistelmän ja kolmentoista vakituisen työntekijän voimin.

Toimitusjohtajana on Esa Kleimola ja hallituksen puheenjohtajana Hannu Kleimola.

Esa Kleimola toivoo, että Suomeenkin saataisiin vihdoin tiemaksujärjestelmä.

– Eurovinjet-järjestelmä on käytössä melkein kaikissa EU-maissa ja Esa Kleimola pitää Suomen tilannetta kummallisina. Suomessa tieverkonkunto rapistuu vuosi vuodelta ja ulkomaalaisten rekkojen osuus kasvaa Suomen tiestöllä.

– Tiemaksutulot ohjattaisiin kokonaisuudessaan tiestön korjaukseen ja kunnossapitoon. Kotimaisille kuljetusyrityksille tiemaksut tulisi kompensoida. Näin tuettaisiin kotimaista yrittäjyyttä ja saataisiin rapistuneen tieverkon korjausvelka pikkuhiljaa kuriin. Samalla kasvaisi liikenneturvallisuus ja saataisiin päästövähennyksiä.

Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy on SKAL:n jäsenyritys. SKAL Pohjanmaa ry on yksi Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n alueyhdistyksistä. SKAL Pohjanmaa toimii Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla.