Kortesjärven S-market pitää avajaiset uudessa liiketilassa ylihuomenna torstaina: Ympäristöystävällisiä ratkaisuja, entistä laajempi valikoima ja myynnissä nyt myös taloustavaroita

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa avaa ylihuomenna torstaina Kortesjärvellä S-marketin uudessa paikassa.

Uusi S-market Kortesjärvi palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 11-18. Tuotelukumäärä myymälässä on noin 10 000 tuotetta ja painotus kotimaisissa tuoretuotteissa. Uutena valikoimiin on saatu mahtumaan nyt myös taloustavaroita. Neliöitä myymälässä on noin 1 000 ja parkkipaikkoja pihassa riittävästi.

S-market Kortesjärvi työllistää kokonaisuudessaan 10 ammattitaitoista asiakaspalvelijaa marketpäällikkö Niko Kinnusen johdolla.

– Uusi S-market Kortesjärvi on selvästi aiempaa tilavampi ja valikoimissa on noin 2000 tuotetta lisää. Myymälä on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.

Uuden kaupan palveluihin kuuluvat myös Posti- ja Smart- pakettiautomaatit sekä Veikkaus ja Nostoautomaatti. ABC-polttonesteautomaatti jää Kortesjärvellä nykyiselle paikalleen. Eepee Kiinteistöt Oy on vuokrannut entisen Suomelan Kauppahuoneen tilan Foxpark Oy:ltä.

– S-market Kortesjärven ja EePeen väki toivottavat kaikki tervetulleiksi avajaisiin kello 10 alkaen osoitteessa Jääkärintie 54, Kortesjärvi, Palo esittää.

Avajaissa ovat paikalla Eepeen ja Kauhavan kaupungin edustajat.

Uudistuksen rakennus- ja iv-työt teki Rakennusliike Jaskari.