Koronatiedottamisen tilkkutäkkiä: Mahdollisia altistumisia Ylihärmän S-marketissa ja Ylihärmän nuorisotiloilla, Ylihärmässä myös 8. luokkaa koskeva joukkoaltistuminen

Kaksineuvoinen tiedotti juuri, että myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut Ylihärmän S-marketissa 26.11. kello 15-15.30.

Perjantai-iltana 27.11. myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on ollut Ylihärmän nuorisotiloissa. Näissä paikoissa samaan aikaan olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja olemaan tarvittaessa yhteydessä terveyskeskukseen.

Kaupungin sivuille tänä aamuna laitetussa koronatiedotteessa puolestaan kuulutetaan henkilöitä, joita ei ole vielä asetettu karanteeniin, mutta jotka ovat olleet juurikin 27.11. Ylihärmän nuorisotiloissa. Heitä neuvotaan ottamaan välittömästi yhteyttä Kauhavan hyvinvointikeskuksen numeroon 040 671 9867.

Kaksineuvoinen tiedotti eilen maanantaina illalla Ylihärmän yläkoulua koskevasta joukkoaltistumisesta, joka on erillinen kuin sunnuntaina 29.11. ilmi tullut tapaus, eikä Kaksineuvoisen mukaan liity yläkoulun tartuntaketjuun.

Uusi joukkoaltistuminen koskee yläkoulun 8. luokkaa sekä osaa koulun henkilöstöstä. Kaksineuvoinen on ollut ilmoituksensa mukaan yhteydessä maanantai-illan aikana niihin oppilaisiin ja koulun henkilökuntaan, joita altistus koskee.