Koronarokotteelle pääsevät nyt kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Tästä päivästä lähtien Kaksineuvoinen antaa koronarokotusaikoja kaikille 16 vuotta täyttäneille.

Kaksineuvoinen kertoo tiedotteessaan, että ajat varataan tunnistautumalla Hyvis.fi-sivustolle. Jos Hyviksen käyttö ei ole ennestään tuttua, ohjeet ajanvarauksen tekemiseen löytyvät kuntayhtymän verkkosivuilta.

– Kannattaa huomioida, että Hyviksessä on koronarokotukseen kaksi eri ajanvarausmahdollisuutta: toisesta pääsee varaamaan aikaa arkipäivälle, toisesta lauantaille 12.6.

Kesäkuun arkipäivisin rokotteita annetaan sekä hyvinvointiasemilla että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Asiakas voi varata ajan mihin tahansa rokotuspisteeseen asuinpitäjästä riippumatta. Lauantain 12.6. rokotustilaisuus järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Heinäkuussa kaikki koronarokotukset toteutetaan Kauhavan hyvinvointikeskuksessa.

Mikäli teknisistä syistä johtuen koronarokotuksen ajanvaraus ei onnistu Hyviksen kautta, ajan voi varata myös puhelimitse numerosta 06 2412 4545. Numerossa on takaisinsoittojärjestelmä, mikä tarkoittaa sitä, että kuntayhtymästä otetaan jonolle tallentuneisiin numeroihin yhteyttä.

- Mitä useampi rokotteen ottaa, sitä nopeammin pääsemme koronapandemiasta eroon ja kohti normaalia arkea, Kaksineuvoisen johtava ylilääkäri Heidi Ojala summaa.