Komiat-lehti sai Essi Kalliosta uuden tehomyyjän

Ylihärmäläinen, 30-vuotias Essi Kallio aloitti Komiat-lehden myyntineuvottelijana 7. tammikuuta. Hän siirtyi I-Medioihin digimarkkinointipalvelujen myyjän tehtävästä Kaleva-konsernista. Aiemmin hän toimi Elisalla puhelinmyyjänä.

– En voisi kuvitellakaan tekeväni mitään muuta kuin myyntityötä, Kallio perustelee urapolkuaan.

– Elisallekin menin kokeilemaan, ja kokeilu venyi yhdeksäksi vuodeksi.

Komiat-lehdessä Kallio vastaa asiakaspalvelusta, myy ilmoituksia sekä tilauksia ja ylläpitää somekanavia. Hänet tavoittaa puhelimitse, sähköisiä väyliä pitkin tai etukäteen varatulla käynnillä Nikontorin konttorilla. Yhteydenottoihin – olivat ne sitten sähköisiä tai kasvotusten tapahtuvia – Kallio kannustaa.

– Rohkeasti vaan, jos on jotain mielen päällä. Otan avoimesti vastaan ideoita ja ajatuksia. Paljon mukavaa uutta mietintämyssyssä on jo valmiiksi ja lukkoon on lyöty esimerkiksi helmikuussa käyntiin pyöräytettävä Tuen paikallista -kampanja.

Kallio syntyi Oulussa ja oli 9-vuotias perheen muuttaessa Alahärmään. Ylihärmään hän asettui miehensä kanssa vuonna 2007.

– Meillä on kaksi lasta, kaksi koiraa ja kaksi kissaa, hän esittelee.

– Miehen kanssa yhdessä harrastamme metsästystä, ja minut näkee varmaan usein koirien kanssa lenkillä Ylihärmän kylällä. Ompelen myös paljon, melkein kaikki lasten vaatteet teen itse.

Komiat-lehdessä avautuneesta paikasta Kallio sanoo kiinnostuneensa, koska on ”paikallisen kannattajaihminen”.

– Rakastan sitä, että saan käyttää palveluja tässä omalla alueella. Ostin autoni Kauhavan Autosta, ruokaostokseni teen 99-prosenttisesti Ylihärmän S-Marketissa, kukat ja vaatteet haetaan lähikaupoista. Pidän hirveän tärkeänä, että paikalliset palvelut pysyvät.

Useasti palkitun Komiat-lehden hän sanoo edustavan parasta asiantuntijuutta omalla alueellaan.

– Se on laadukas ja kiinnostava, hän kehuu pitkällä lukijakokemuksella.

Anu Nahkala