Komiat-lehden vaalipaneeli kokoaa ehdokkaat Y-Kinoon

Komiat-lehti istuttaa ehdokkaita tenttiin perinteisessä vaalipaneelissaan keskiviikkona 27.3. Y-Kinossa.

Ajankohtaisista teemoista keskustelevat Perussuomalaisten Mika Kankaansyrjä, SDP:n Emma Kivikangas, Kansalaispuolueen Minna Koskela, Suomen Keskustan Antti Kurvinen, Seitsemän tähden liikkeen Eero Paavola, Kansallisen Kokoomuksen Janne Sankelo, Suomen Kristillisdemokraattien Aki Ruotsala sekä Reija Kuparinen, Kansaliike Suomen puolesta.

Muut pyrkivät Arkadianmäelle huhtikuun 14:nnen varsinaiseen vaalipäivään huipentuvissa vaaleissa uuden Kauhavan alueelta. Ruotsala on seinäjokelainen ehdokas mutta lähtöisin Alahärmästä.

– On hienoa, että meillä on näin iso määrä ehdokkaita Kauhavan alueella. Vaalipiirissä on kuntia, joiden arjessa vaalit eivät näy juuri millään tavalla, Komiat-lehden päätoimittaja Marianne Lähde sanoo.

Ehdokkaita lehden vaalipaneelissa tenttaa tuttuun tapaan Joonas Autio. Komiat-lehden lukijoilla on mahdollisuus osallistua kysymyspatteriston laadintaan.

Kysymyksiä voi lähettää 20.3. mennessä osoitteeseen toimitus@komiat.fi.

Jos mahdollisuutta sähköpostin käyttöön ei ole, toimitukseen voi myös soittaa kysymyksensä. Paneelin vetäjät valitsevat kysymykset.

Ilta alkaa kello 17 lehden tarjoamilla pullakahveilla ja varsinainen paneeli kello 18.