Komiat-lehden kuvakisan kärkeen potku-lauta, vaunut ja suppailulauta

Komiat-lehden menopelikisan yleisöäänestyksessä voitti tamperelaisen Heidi Ylitalon ottama kuva kauhavalaisesta äidistään Ritva Ylitalosta potkulautailemassa. Sen kilpailunumero oli 11.

Toiseksi eniten ääniä keräsi kuva numero 12, sen otti Katri Kottari, ja siinä nukkui Liisa Kottari vanhoissa vaunuissa. Kolmanneksi selviytyi numerolla 16 kisannut Merja Ollin otos suppailemassa olleista Adelia Ollista ja koirasta. Ilmoitamme myöhemmin kolmelle parhaalle kuvaajalle palkinnon hakemisesta.

Vastauksia saapui ilahduttavan paljon ympäri Kauhavaa ja myös pitkin Suomea: Espoosta, Helsingistä, Vantaalta, Keravalta, Kokemäeltä, Kotkasta, Kangasniemeltä, Lahdesta, Paimiosta, Turusta, Laitilasta, Tampereelta, Pirkkalasta, Nokialta, Mäntästä, Kuopiosta, Seinäjoelta, Lapualta, Lappajärveltä, Teuvalta, Vaasasta...

Arvoimme kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken kaksi mukavaa palkintoa. Tällä kertaa onni suosi Tarja Korhosta Helsingistä ja Matti Pitkärantaa Kauhavalta. Onnittelut ja kiitos kaikille kisaan ja äänestykseen osallistuneille!

Kaikki kisaan päässeet 17 kuvaa ovat nähtävissä 16.10. ilmestyneessä Komiat-lehdessä.

Loppuvuodesta meille voi muuten vaan lähetellä talvisia otoksia ja uutiskuvia kaupungistamme.

Mia Kärkkäinen