Komiat-joulukonsertissa soivat Leevi and the Leavingsin rakastetuimmat laulut

Komiat-lehden tämän vuoden joulukonsertti pidetään Anssin Jussin Areenalla Ylihärmässä 9. joulukuuta. Lavalla nähdään Leavings-orkesteri vierailevina solisteinaan Jouni Hynynen, Siiri Nordin ja Jarkko Martikainen.

Gösta Sundqvistin kunniakasta uraa ja musiikillista perintöä on juhlistettu kuluvana vuonna loppuunmyydyissä saleissa Gösta In Memoriam -konserteissa ympäri Suomea.

Yleisön pyynnöstä huippusuosittuja konsertteja jatketaan Itkisitkö onnesta? -kiertueen muodossa, ja Leevi and the Leavingsin rakastetuimpia kappaleita kuullaan jatkossakin alkuperäisen yhtyeen esittäminä.

Leevi and the Leavings -muusikot Risto Paananen (basso), Juha Karastie (mandoliini ja kitara) ja Niklas Nylund (rummut) jatkavat syksyllä konsertteja Jouni Hynysen, Siiri Nordinin ja Jarkko Martikaisen kanssa. Lisäksi koskettimia soittaa Janne Teuronen ja taustalaulajana toimii Tiia Teuronen.

Itkisitkö onnesta? -kiertueen konsertteihin on lisätty yleisön toiveet huomioiden suomalaisia koskettaneita Leavings-kappaleita. Leevi and the Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon esiintymisille upeine solisteineen on nyt selkeää tilausta.

Itkisitkö onnesta? -kiertue alkaa marraskuun 8. päivä Punkaharjulta ja päättyy Komiat-lehden konserttiin Ylihärmään 9.12. Etelä-Pohjanmaalla Ylihärmän konsertti on kokoonpanon ainoa tulevana talvena.

Joulukonsertti toteutetaan yhteistyössä tapahtumatuotantoyritys HäjyLiven kanssa. Konserttien ohella stand up -illoista tuttu kauhavalaisyritys täytti kesällä kaksi vuotta.

Itkisitkö onnesta? -joulukonsertin lipunmyynti on alkanut Lipputoimiston kautta.

Tuttuun tapaan Komiat-lehden kestotilaajille on ennakkolippuetu, liput maksavat 30 euroa/kappale, ja lippuja on mahdollista saada maksimissaan neljä/tilaaja. Etu on voimassa 26.11.2018 saakka. Lippujen normaalihinta Lipputoimistosta tilattuna on 35 euroa kappaleelta.

Kestotilaajat voivat tilata lippunsa sähköpostilla osoitteesta tilaukset@komiat.fi.