Junioripelaajien kausi päätökseen parikilpailulla

Härmä Golfin junioripelaajat päättivät kilpailukautensa perinteiseen junioreiden ja sennujen eli vähän kokeneempien seniorigolfarien yhteiseen parikilpailuun eli scrambleen syyskuun ensimmäisenä maanantaina. Aurinkoinen ja lämmin sää helli pelaajia.

Kisaan oli lähtenyt yhteensä 16 pelaajaa, joista kukin junnu ja sennu muodostivat peliparin. Viiden pelatun reiän jälkeen saatiin voittajapari selville: Loukasmäen Aaro yhdessä junnujen golf-kurssia kesän aikana vetäneen Lehikoisen Marin kanssa ottivat selkeän voiton 26 pisteellä.

Toisen tilan jakoivat 24 pisteellä parit Noel Aro ja Janne Takala sekä Veeti Takala ja Arto Aro. Kierrokselta tultuaan pelaajille oli tarjolla klubilla pizzaa ja mehua. Kisan jälkeen jaettiin palkinnot kolmelle parhaalle parille sekä lisäksi palkinnot avauksesta lähimmäs lippua ja pisimmästä avauksesta.

Molemmissa erikoiskilpailuissa voitot menivät samalle parille Veeti Takala ja Arto Aro.

– Junnuille on jo useampana kesänä järjestetty omaa golf-opetusta, jota on tarkoitus jatkaa myös tulevana kesänä, kertoi Mari Lehikoinen.

Hän toivottaa kaikki golfista kiinnostuneet lapset ja nuoret tervetulleiksi kuntoa ja terveyttä edistävän liikuntamuodon pariin.

– Golf on näinä haastavina korona-aikoina myös turvallinen harrastus, sitä pelataan ulkona turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien, muistuttaa Lehikoinen.

Kari Lahti