Härmän Siskojen Spirals voimisteli voittoon

TeamGymin cupkausi voimisteltiin päätökseen äitienpäiväviikonloppuna Joensuussa. Härmän Siskojen osalta kausi huipentui Spirals-joukkueen kultamitaliin 1.luokassa.

Spirals on kilpailukauden aikana kyennyt jatkuvasti parantamaan suorituksiaan, ja viimeisessä kilpailussa se voimisteli neljä pistettä paremman tuloksen kuin kauden alkaessa.

Kehitystä on tapahtunut jokaisella osa-alueella eli vapaaohjelmassa, volttiradalla ja trampetilla, joten joukkueen valmentajat sekä voimistelijat olivat todella tyytyväisiä kauteen, joka oli monelle voimistelijalle ensimmäinen kilpakausi.

Spiralsissa ovat tällä kaudella voimistelleet Ella Hautala, Anna Hede, Melina Korkeatupa, Emmi Kujala, Lumi Lahti, Jenni Luomaranta, Silja Mäenpää, Lotta Nukala, Saga Paussu, Neea Pukkila, Anni-Sofia Rajakallio ja Nelli Rajakallio.

Erittäin tyytyväisiä kilpakauteen olivat myös 4.luokassa kilpailleen Stars-joukkueen voimistelijat ja valmentajat. Joukkue kilpaili ensimmäistä kauttaan 4.luokassa, joten toisesta cuposakilpailusta saavutettu pronssimitali oli erittäin mieluinen.

– Kaikki voimistelijat pääsivät kauden aikana eteenpäin, ja samaa kertovat myös pisteet, jotka nousivat kilpailu kilpailulta, valmentaja Kati Antila kertoo.

Kolmannessa cupkilpailussa Stars voimisteli kauden parhaat yhteispisteet 41.049, jotka Joensuussa riittivät sijalle 5.