Demarien vaalimainoksia tuhottu Kauhavalla, puheenjohtaja Peltonen teki rikosilmoituksen: ”Vituttaa niin ettei veri kierrä”

Sdp:n vaalimainoksia on tärvelty Kauhavan alueella. Kauhavan Sosiaalidemokraatit ry:n puheenjohtaja, valtuustoryhmän puheenjohtaja Matias Peltonen on tehnyt asiasta eilen rikosilmoituksen.

– Tein eilen rikosilmoituksen Sdp:n vaalimainosten systemaattisesta tuhoamisesta. Kaupungin virallisissa telineissä olevat Sdp:n mainokset on tuhottu sitä mukaa, kun olen niitä uusinut, Matias Peltonen kertoo.

– Eilenkin uusin vielä Alahärmään ja Ylihärmään mainokset. Eiköhän jälleen tänä aamuna, kun ajelin töihin, kummassakin pitäjässä oli kaikki revitty. Kummia tuulenpuuskia on, kun kohdistuvat vain meidän mainoksiin, hän ihmettelee.

Peltoselle mainosten uusiminen on käynyt työstä.

– Laskeskelin, että useampi sata kilometriä on mulla tullut mittariin, kun niitä olen koko kaupungin alueella uusinut. Vituttaa niin ettei veri kierrä. Kauhavan Sdp ei ole varmasti kenellekään pahaa tehnyt.

Varsinaiseen vaalipäivään on aikaa enää pari vuorokautta.

– Repijät saavat nyt mielenrauhan ja vaalirauhan, nimittäin mainokset ovat loppu enkä taida enää uusia hommata. Vai hommaisiko sittenkin, ihan kiusallaankin, Peltonen pohtii.

Marianne Lähde