Bisnesseminaarissa puhuttiin uskon ja työn yhdistämisestä

Usko & ura -seminaari kokosi toissa viikonloppuna PowerParkiin 160 kristittyä yrittäjää ja alan vaikuttaja. Fida Bisnestiimin järjestämässä seminaarissa puhuivat muun muassa Samppa Lajunen, Mika Poutala ja Aki Ruotsala.

Lavalla kuultiin tarinoita siitä, miten Jumala on johdattanut ihmisiä palvelemaan työelämässä.

Suomalaisten puhujien lisäksi seminaarissa kuultiin maailmanlaajuisen kristillisen sijoitusyhtiön Ibexin aluejohtajia Matt Hayworthia ja David Hamiltonia. Miehet kertoivat, miten yritystoiminta vie Jumalan valtakuntaa eteenpäin ympäri maailmaa.

– Tiedättekö, mikä on helpoin tapa avata keskustelu Jeesuksesta Pakistanissa? Puhukaa verojen maksusta. Puhukaa siitä, että työntekijät saavat palkkansa. Puhukaa rakennuksista, jotka eivät sorru siksi, että ne on rakennettu halvalla ja virheellisesti korruption takia.

– Meidän motiiviemme tulee olla puhtaat. Meidän ei kuulu pyrkiä maksimaaliseen voittoon kaiken kustannuksella, vaan toimia kokonaisvaltaisesti kaikkien hyvinvoinnin kannalta. Kun etsimme ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa, Hän johdattaa meitä ja antaa mitä tarvitsemme.

Tapahtuman tarkoituksena oli rohkaista uskovia yrittäjiä, tarjota lepohetki hektisen arjen keskellä ja innostaa ihmisiä etsimään Jumalan johdatusta myös työelämässä. Bisnestiimi on yrittäjien ja liike-elämässä toimivien kristittyjen verkosto ja lähetyksen tukijoukko, joka tekee työtä evankeliumin levittämiseksi ei-kristillisissä maissa.

Tämän vuoden Usko ja ura -seminaari oli suurin tapahtuma Bisnestiimin yli kaksikymmentävuotiaan historian aikana. Tapahtuma järjestetään vuoden päästä Jyväskylässä.