Rekkaletka lähtee pian Jalasjärveltä kohti Power Truck Show´ta

Power Truck Show’n rekkaconvoy on kerännyt tänään kuljetuskaluston helmet yhteen ja vie Alahärmään. Mukana on noin 40 rakennettua ja maalattua rekkaa sekä hyötyajoneuvoja ja veteraaniautoja. Letkassa lipuu lakeudelle muun muassa ateenalainen Sarantos Petropoulos, jonka autoon kertyy yli 3 800 kilometriä per suunta.

Rekkaconvoyn osallistujille ovat viime vuosina olleet erityisen tärkeitä kaikki ne ihmiset, jotka ovat kerääntyneet teiden varsille ja pysäköintipaikoille toivottamaan hyvää matkaa kohti Härmää. Varsinkin ulkomaiset autoilijat ovat olleet ihmeissään suuresta suosiosta, jota yleisö hurraten ja vilkuttaen osoittaa. Kuljettajat kiittävät saamastaan huomiosta vilkuttamalla valoja ja soittamalla torvea.

Vuosaaren satamaan aamulla saapuneet kreikkalaiset, saksalaiset sekä sveitsiläiset näyttelyautot ja Naantalissa maihin nousseet ruotsalaiset, norjalaiset sekä tanskalaiset lyöttäytyivät yhteen Lempäälässä ennen puoltapäivää.

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärven Jalastuulessa juuri nyt kolmen aikoihin. Ruokatauon jälkeen täydellisessä kokoonpanossa oleva kulkue starttaa kohti Power Truck Show’ta.

>>>>>>> Stashed changes