AL-Härmä järjestää rallisprintkilpailut entisellä Lentosotakoululla

Autoliitto Härmä laajentaa kilpailujen järjestämistä. Toukokuun toisena viikonvaihteena sen ohjelmassa on kaksi päivää rallisprinttiä Kauhavan entisen Lentosotakoulun alueella. Yhteistyökumppanina on LSK Business Park.

Lauantaina ajetaan lajin SM ja Suomi-cup sekä uuden Japan Motors cup -sarjan pisteistä. Sunnuntaina jatketaan Japan Motors cupin parissa.

SM-sarjaa ja Suomi-cupia ajetaan samoissa kilpailuissa koko kauden. Nyt Kauhavalla ja myöhemmin Raahessa tehtävä kokeilu rikkoo rajoja uutena asiana, jossa eri sarjoissa voivat kisata samoissa tapahtumissa yhteistyötä tehden.

AL Härmän puheenjohtaja Heli Hietala ottaa joukkoineen haasteen vastaan Kauhavan-kilpailujen

järjestämisestä.

– Olemme viimeksi järjestäneet rallisprintin SM-kilpailun vuonna 2010. Onhan jokaisessa lajissa omat yksityiskohtansa, mutta luotan, että meidän tekijämme suoriutuvat hyvin tästäkin urakasta. Paikkahan Kauhavalla on varmasti hyvä tähän tarkoitukseen, Hietala toteaa.

Mika Myllylä toimii Japan Motors cup -sarjan promoottorina ja lähtee suurin odotuksin uuteen kokeiluun, jossa eri sarjat ajavat samoissa kilpailuissa.

– SM-sarjan yhteyshenkilö Markus Silfvast otti asian esille viime keväänä, ja tässä ollaan toivottavasti toteuttamassa lajia kehittävää asiaa, Myllylä kertoo.

Tapahtumassa on mukana myös AKK Motorsportin kartingkiertue Flying Finn Tour 2019.

Vesa Rauhala