AL-Härmä aloitti viikonvaihteen Auton päivällä ja jatkoi jokamiehenluokan kilpailulla

Autoliitto Härmän osastolla oli viime viikonloppuna toimintaa molempina päivinä.

Lauantaina pidettiin perinteinen Auton päivä -tapahtuma, nyt RoadHousen pihassa. Seuran puheenjohtaja Heli Hietala oli tyytyväinen päivän antiin.

– Seuramme kilpailijoiden kalustoa oli näytillä toistakymmentä. Liikenneturva, Vapepa sekä tietysti AL-Härmä esittelivät omaa toimintaansa. Yleisöäkin oli ihan mukavasti, ja makkarat maistuivat, Hietala kertoi.

Sunnuntaina oli vuorossa erilaisen vuoden ensimmäinen jokamiehenluokan kilpailu Alahärmän Kalmookankaalla 153 osallistujan voimin. Järjestävälle seuralle tuli kaksi kaksoisvoittoa, kun Emilia Alasaari voitti naisten luokan Sari Katteluksen ollessa toinen. Tuupparit-luokassa Juha Suutarinen juhli ykkös- ja Ville Sissala kakkossijaa.

AL-Härmän kuljettajista Juha Sillanpää oli toinen yleisessä. Santtu Suutarinen ajoi kolmanneksi ennen Oskari Syväjärveä nuorten luokassa.

– Pari sadekuuroa ei haitannut kilpailua. Emme päästäneet yleisöä varikolle poikkeustilanteessa. Lippujakin myytiin yli 400, ja tunnelma oli härmäläisten tyyliin leppoisa, kuvaili Hietala.