Uutiset

Lankava Oy on vuoden digitaalinen eteläpohjalaisyritys   

Palkintoraadin mielestä Kirsti ja Jyri Karppisen johtama yritys toimii innostajana ja esimerkkinä muille.
Palkintoraadin mielestä Kirsti ja Jyri Karppisen johtama yritys toimii innostajana ja esimerkkinä muille.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta on valinnut kauhavalaisen Lankava Oy:n vuoden 2022 digitaaliseksi eteläpohjalaisyritykseksi.

– Yritys on uudistanut liiketoimintaansa ja prosessejaan hienosti toimien samalla innostajana ja esimerkkinä muille yrityksille. Lankava Oy näkyy sosiaalisen median kanavissa jakaen tuotetietoja, työohjeita ja inspiraatiota asiakkailleen ja seuraajilleen sekä hyödyntää digitaalista kauppapaikkaa ja messuja kasvaen samalla vauhdikkaasti, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Tomi Kohtanen perustelee tiedotteessa. 

Toimitusjohtaja Kirsti Karppinen kertoo, että Lankavan siirtyessä nykyisiin tiloihin entiseen S-marketiin verkkokaupan keräilylle varustettiin entisten kahden paikan sijaan kolme.

– Myynnin kasvun takia paikkoja olisi saanut olla enemmänkin.

Nettisivut Lankava Oy:llä on ollut vuodesta 1997 lähtien.

– Uuden sukupolven mukaantulon ja sitä kautta alkaneen aktiivisen sosiaalisen median markkinoinnin myötä verkkosivujen ja verkkokaupan kävijämäärät ovat nousseet todella suuriksi, hallituksen puheenjohtaja Jyri Karppinen toteaa.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta on jakanut vuoden eteläpohjalainen digitaalinen yritys -palkintoa vuodesta 2015 lähtien. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille hyviä digitalisaation esimerkkejä, joista mikä tahansa yritys voisi saada innostusta ja vinkkejä omaan kehitykseensä. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat saaneet muun muassa Jakamo Oy, Suomen Lämpöpuu Oy, Finnsat Oy, Minimani, Epec Oy, Lakeuden Etappi Oy 

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli