Uutiset

K-Supermarket Kauppatie mukana Auta ruokalahjalla -keräyksessä

Joulumieltä voi antaa Kauhavallakin lahjoittamalla kaupan tempauksella hyvin säilyviä jouluherkkuja tai ruokaa.
  • Komiat

Kauhavalta mukana tempauksessa on K-Supermarket Kauppatie. Pohjanmaalta keräyksessä ovat mukana myös K-Supermarketit Ilmajoelta, Kurikasta, Kristiinankaupungista sekä Ähtäristä.

– Olemme iloisia lahjoituksesta, jonka myötä voimme jakaa ruokalahjakortteja Pohjanmaalla, samoin kuin uudesta tavasta auttaa perheitä, kiittää toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Rasku MLL:n Pohjanmaan piiristä. Kuinka keräykseen voi ottaa osaa?

– Osta hyvin säilyviä ruokatarvikkeita, jotka eivät tarvitse kylmäsäilytystä. Jätä ostamasi tuotteet Auta Ruokalahjalla -keräyspisteeseen. K-Supermarket-kauppiaat toimittavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton avulla ruokalahjoitukset apua tarvitseviin lapsiperheisiin, opastaa K-Supermarketin ketjujohtaja Anne Hujala.

Koronapandemia on lisännyt lapsiperheiden avun tarvetta koko Suomessa.

– Kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa joulupöytään haluamiaan ruokia ja herkkuja. Keräys on asiakkaillemme konkreettinen tapa auttaa, Hujala toteaa.

K-Supermarketit tekevät lisäksi erillisen lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta, jonka myötä Pohjanmaalla ruokalahjakortti jaetaan 200 perheelle.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli