Ulkopaikkakuntalaisen on mahdotonta käyttää linja-autoja Kauhavalla

Härmän liikenne, Kauhavan liikenne, Mantilan liikenne. Matkahuolto ei anna haussa kaikkia linjoja: Hakola-Alahärmä-kirkolle, Hakola-Kauhava asema, Hakola-Seinäjoki asema.

Missä aikataulut? Missä pysäkki Hakolassa? Oletteko suunnitelleet niin, että aikataulut sopivat yksiin junien kulun kanssa?

Seison maantiellä mutta hiljainen on kylätie. Vaikka minä vanha ja viisas oon, sekosin mä linjojen viidakkoon. Kuka hitto näistä selvän ottaa, hyvä ISÄ etkö voisi minua jo armahtaa?

Kauhava on kaupunki. Pilasiko kilpailutus linja-auto liikenteen? Julkaiskaa aikataulut Komiat-lehdessä ja reitit, kiitokset.

Siteeraan Antti Kurvista: ”On hienoa, että kulttuurimatkailun moninaiset mahdollisuudet on tunnistettu eri puolilla maatamme.

Uskon, että sillä on merkitystä niin kulttuurin ja luovien alojen kuin matkailun elpymisessä. Kulttuurimatkailu tuo kulttuuripalveluille uusia yleisöjä ja antaa matkailijoille elämyksiä kulttuurin parissa.”

Kauhavan asemalla on linja-autojen vanha taulu, johon kukaan kuljettajista ei pääse vaihtamaan ajantasalla olevia aikatauluja.

Olen kiinnittänyt asiaan huomiota, koska saavun junalla Helsingistä Kauhavalle, koska omistan vanhan sukutalon Alahärmässä.

Aikataulut ovat vuodelta 2019 ja sikin sokin taulussa.

Aseman odotustila on kiinni, VR:n lippuautomaatti ei aina toimi, taksinumerot puuttuvat tai löytyvät jostain kauempaa ovesta. Aseman seutu on muutenkin sotkuinen eikä anna tulijalle houkuttelevaa kuvaa Kauhavasta.

Kesällä oli tapahtumia Lappajärvellä markkinat ja Isossakyrössä. Olisin mennyt, jos olisin tiennyt, mikä linja-auto ajaa markkinoille.

Ei ole ihme, jos linja-autot kulkevat tyhjinä, kun kukaan ulkopaikkakuntalaisista ei tiedä, koska ne kulkevat ja minne?

Ehdotus: Voitaisiinko ajatella Kauhavan asemalle uutta infotaulua, josta selviää uudet aikataulut aina linja-autoihin ja taksinumero selkeästi. Kaikilla junalla Kauhavalle saapuvilla ei ole autoa mukana.

Satunnainen matkailija