Seniorikeskustelua

Valtakunnan hallitus kipuilee. Olihan se tietysti odotettavissakin, koska kyseessä on monen puolueen yritys. Kompromisseja tarvitaan.

Toivottavasti ”akkavalta” hoitaa valtakunnan asioita kaikkien eduksi.

”Huulipunahallitus härkälauman tilalle” oli loistava oivallus. Suotta siitä mieltänsä pahoittamaan!

Perussuomalaiset lisäävät kannatustaan. Heidät pitäisi saada hallitusvastuuseen, sillä muussa tapauksessa kannatus noussee yli 50 prosenttiin. Mitäs sitten tehdään?

Kauhavan TK on Vuoden työpaikka. Yllättävää mutta erinomaista. Kaksineuvoisella on kuitenkin vielä tehtävää, sillä viidessä kuntakeskuksesssa on paljon tyytymättömyyttä. Kaikki haluavat kaikki palvelut, mutta rahkeissa ei taida olla varaa.

Tiernapojat on kuulemma rasistinen näytelmä. Eikö akatemiatutkijalla ole parempaa tekemistä? Kamala paikka, jos joku loukkaantuu mustatusta naamasta. Paljon suurempaa joukkoa loukataan, jos ikivanhaa perinnettä ruvetaan mulkkaamaan.

Kulkukoirien tuonti ulkomailta pitäisi kieltää. Erirotuisia koiria on liikaa omastakin takaa. Sama koskee kissoja. Jo aikaisemmassa keskustelussa todettiin, että molempia on Suomessa puolet liikaa.

Onko joku eläin vauvan korvike, kun nimenomaan nuoret naiset näyttävät hankkivan näitä huusholliinsa?

Isisvaimot ja -lapset olkoot siellä, sillä naiset ovat tehneet tietoisen valintansa. Lain mukaan heillä on oikeus Suomen kansalaisena palata, mutta tulkoot omalla kustannuksellaan. Valtion ei pidä tuhlata verovaroja moiseen.

Mahdolliset palaajat ovat melkoinen riski yhteiskunnalle, ja heidän kotouttamisensa tulee kalliiksi.

Hehän joutuisivat täällä ”tyhjän päälle” ja sosiaalitukea tarvittaisiin runsaasti.

Joulu- ja mielenrauhaa!

Antti Uotila