Tilaajalle

Mittavat investoinnit

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan tänä vuonna valmistuvat investoinnit Kauhavan alueelle ovat mittavat.

Niillä on suuri merkitys Kauhavan kehittymiselle ja kasvulle. Alueelle syntyy uusia palveluita ja työpaikkoja, myös rakennustöiden työllistävä vaikutus on ollut suuri. Kaupunki on kehittänyt aluetta sovitusti liikennejärjestelyin kuluneina vuosina.

Moni odottaa sisääntulotien varren vilkastuvan entisestään siihen kaavaillun sote-keskuksen myötä. Kasvua ja rakentamista alueella kaivataankin. Toivottavasti sitä riittää tulevaisuudessa myös Kauhavan keskustaan, jonka tilannetta moni yrittäjä ja asukas seuraa huolestuneena.

Tämän lehtemme takasivun ilmoituksessa kerrotaan Komiat-lehden tulevien kahden viikon jakelusta. Kyse on Posti- ja logistiikka-alan unionin PAUn ilmoittamasta lakosta. Postin työntekijät ovat ilmoittaneet menevänsä lakkoon 11.-24.11. Myös Komiat-lehden ilmestymisessä tulee valitettavasti olemaan häiriöitä lakon toteutuessa. Lakko alkaisi maanantaina 11.11. ja koskisi noin 9 000:ta työntekijää.

Komiat-lehdelle on järjestetty korvaava jakelu suurimmassa osassa levikkialuettamme. Aivan jokaisella alueella emme lehteä pysty toimittamaan perille. Etätilaajat tulevat saamaan lehtensä vasta mahdollisen lakon päätyttyä. Pahoittelut jo etukäteen.

Lakon aikana lehden voi hakea Komiat-lehden konttorista sekä Alahärmän ja Kortesjärven kirjastoista, joissa lehtiä on jaossa. Digilehti eli painetun lehden näköislehti on myös avoinna veloituksetta kaikille lukijoille verkkosivuillamme.

Tilanne on ikävä lähetyksiään odottavien ihmisten ohella ennen kaikkea niille lukuisille Postin työntekijöille, joiden työpaikoista lakossa pitkälti on kyse.

Marianne Lähde